Események

2020. VI. 29-30 Leendő ovisok szülői értkezlet 
2020. VII. 20-24. Az óvoda zárva tart

2018. XII. 3.  
Nagyszülős nap a Cica csoportban 

cicaa 22018.december 03-n, hétfőn az Advent jegyében rendeztük meg a Cica csoportban, hagyományteremtés céljából a „Nagyszülős napunkat.” Harminchatan érkeztek a 23 kisgyerekhez (nagypapák és nagymamák). A gyermekek életéből vett fényképeket vetítettünk, ezt követően kis dalos, mondókás műsorral kedveskedtünk a várva várt vendégeknek. Közös gyertyagyújtást követően a gyermekek megajándékozták és megkínálták a nagyszüleiket az általuk készített süteménnyel, illetve ajándékkal. Úgy gondoljuk, hogy a sok pozitív visszajelzés alapján jövőre is megismételjük. Szabó Orsolya és Tihanyi József Györgyné (óvodapedagógusok)

Képek

Nagyszülői visszajelzések:
„Legszebb emlékem maradt, amikor az óvónéni az Adventi koszorún lángot adott az első, békét jelképező gyertyának. A gyermekek körbeállta és felcsendültek a karácsonyi énekek. A nagyszülők és a gyermekek szemem csillogott, ragyogott. Köszönjük a szép produkciókat, a sok munkát! Békés, boldog ünnepeket kívánok szeretettel, Sükösd Gézáné”

„Csodálatos délelőtt volt. Jó ötlet volt a vetítés, élveztük. Köszönjük a gyerekeknek és az óvónéniknek is, hogy vendégül látták a nagyszülőket. Molnár Bence nagymamája”

„Igazán csak most láthattuk, hogy mennyi figyelmet és törődést kapnak a gyerekek. A rengeteg munkának és türelmüknek köszönhetően egy nagyon aranyos és kedves kis műsornak lehettünk részesei! Azt hiszem minden résztvevő nevében megköszönhetem ezt a szép délelőttöt. Kívánok továbbra is nagyon jó egészséget, türelmet és kitartást a kis unokáinkhoz! Köszönettel: Ábel mamája”