Események

-Március 15. Nemzeti ünnepünk

 

2020. VI. 8. 
Nyári zárvatartás

Az Önkormányzat döntése alapján óvodánk július 20-24 között tart zárva. A nyári időszakra vonatkozó óvodaigényüket június hónapban a megszokott módon tehetik majd meg. A júniusra tervezett nevelés nélküli munkanapok elmaradnak.

Béndek Gáborné-óvodaigazgató

2020. VI. 4. 
Leendő ovisok szülői értkezlete

Tisztelt Szülők!

Örömmel értesítem Önöket, hogy a járványügyi helyzet pozitív változása lehetővé teszi a 2020 /21-es nevelési évre felvételt nyert gyermekek szüleinek tervezett szülői értekezlet megtartását.

Az érdekeltek nagy létszáma / kb. 100 fő / miatt két délutánt jelöltünk ki.

2020.06.29.-én 17.00. órakor várjuk azokat a szülőket, akik gyermekének vezetékneve az ABC szerint A - L betűvel kezdődik.

2020.06.30.-án 17.00. órakor várjuk azokat a szülőket, akik gyermekének vezetékneve az ABC szerint M - ZS betűvel kezdődik.

Kérjük lehetőleg egy családot egy fő képviseljen, és a gyermeket ne hozzák magukkal. A tájékoztató jellegű szülői értekezlet végén ismertetem a csoportbeosztást és találkoznak a leendő óvodapedagógusokkal, dajka nénivel. Ekkor kerülnek kijelölésre az ismerkedési napok, amikre már a kisgyermekeket is örömmel várjuk.

Mindenki részvételére számítunk!

Székesfehérvár 2020. 06. 04.                                                             Tisztelettel: Béndek Gáborné

                                                                                                                                      Óvodaigazgató

2020. V. 29. 
Gyereknap

Május utolsó vasárnapja a gyerekekről szól az egész országban. A Pozsonyi úti oldal a hét minden napján próbált a gyerekek kedvében járni. Hétfő, a gyermeknapi "kívánság börzével" indult, ahol a gyermekek elmondhatták, hogy milyen tevékenységeket szeretnének a héten. Legtöbben a kerékpározást, majd az akadálypálya megépítését, focibajnokságot, sütemény készítést javasolták. Kívánságok között szerepelt a menyegző is, melyhez a gyűrűk is elkészültek. A "helyszínt" az udvaron lévő pavilon biztosította, melyet a gyerekekkel közösen kitakarítottunk majd feldíszítettünk. Szerdán a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából a gyerekek egy Kinder tojást kaptak. Sütemény készítése céljából csütörtökön amerikai óriás palacsintát sütöttünk a gyermekek segítségével. A palacsintába az ősszel közösen készített lekvárt töltöttük, amit a felnőttek szolgáltak fel. A hét utolsó napján a gyermekek haza vihették az óvónők által készített különböző meglepetéseket. 

Sajnos az idén a koronavírus miatt kevesebben élvezhették a tartalmas és izgalmas programjainkat, de reméljük akik velünk voltak jól érezték magukat! Polyákné Nyíló Adrienn-óvodapedagógus

2020. V. 28.
Logopédiai információk

A Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat a 15/2013. (II. 26.) EMMI rendelet 25. §. (3) bekezdése alapján a Gyöngyvirág óvodában 2020.06.02-től megkezdem a logopédiai ellátás keretében a 2020.08.31-ig 5. életévüket betöltő gyermekek számára előírt beszéd- és nyelvi fejlettség logopédiai szűrését.

Tisztelettel: Tóthné Négyesi Ágnes
logopédus
Tel.: 30-243-2378

2020. V. 28. 

Tisztelt Szülők!

Kérem olvassák el az alábbi sorokat az elmúlt és a jövőbeli időszakkal kapcsolatban.

Köszönettel: Béndek Gáborné-óvodaigazgató

2020. V. 25. 
Tisztelt Szülők!

Az ügyeleti ellátás megszűnésével a normál óvodai ellátásra állunk vissza. A csoportok és óvodapedagógusok beosztása a gyermeklétszám alapján történik, 100%-ig nem tudjuk garantálni a saját csoportot és óvodapedagógust.  Továbbra is fennáll a "zsilip" rendszer, a gyermekeket az ajtóban vesszük át.  Az újranyitástól a gyermek hosszabb hiányzását a szülő igazolhatja. Kérjük csak egészséges gyermeket hozzanak be. 

Ezzel az online ovi megszűnik, köszönjük a lelkes együttműködést.

Tisztelettel: Béndek Gáborné Óvodaigazgató

2020. V. 7.
Alapítvány

Kedves Szülők!

Az idei évben az adók 1%-át sajnálatos módon nem lehet az Alapítvány számlájára utalni.

Béndek Gáborné-óvodaigazgató